Skip to main content
TOIMITILAKIINTEISTÖT

Ammattitaitoista palvelua kaikissa toimitila-asioissa.

Autamme asiakkaitamme löytämään juuri heidän liiketoimintaansa parhaiten soveltuvat tilat. Kaikki myytävät ja vuokrattavat kohteet eivät näy välittäjien tai omistajien listauksissa, vaan tieto näistä kohteista löytyy parhaiten asiansa osaavalta ammattilaiselta, joka kartoittaa jatkuvasti vajaakäytössä olevia tiloja.

Säästä aikaasi ja jätä toimitilan etsiminen meidän huoleksemme – toimitilavaihtoehtojen kartoitus ja etsintä on ydinosaamistamme!

Ota yhteyttä
VUOKRAA

Vuokrattavat toimitilat

Etsitkö vuokrattavaa toimitilaa yrityksellesi? Ota yhteyttä – palvelemme sinua kaikissa toimitilojen vuokraukseen liittyvissä asioissa. Hoidamme ammattitaidolla koko vuokrausprosessin vuokralaisen selvityksestä aina sopimusasiakirjoihin asti. Erillisenä toimeksiantona on mahdollista saada myös lakipalveluidemme kautta apua vuokrasopimustekstin laatimiseen.

Mikäli et löydä tarjonnastamme sopivaa kohdetta, ole meihin yhteydessä. Kartoitamme jatkuvasti toimialueemme toimitilatarjontaa, ja joskus kohteet ovat hiljaisessa markkinoinnissa.

Lue lisääTutustu vuokrattaviin toimitiloihimme
OSTA/MYY

Myytävät toimitilat

Sivuiltamme löytyvien myytäviä toimitilojen lisäksi meiltä löytyy hiljaisessa markkinoinnissa olevia toimitiloja. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä toivomanne alueen tarjonta ja etsitään teille sopivin toimitila. Kohteidemme joukossa on myös jatkuvasti vaihtuva valikoima sijoittajille suunnattuja toimitilakiinteistöjä. Autamme mielellämme löytämään parhaan mahdollisen tuottokohteen sijoittajan vaatimusten mukaan.

Hoidamme toimitilojen koko myyntiprosessin ammattitaidolla. Palvelu kattaa kaikki kauppaprosessiin liittyvät tehtävät hintatason määrityksestä kauppakirjoihin saakka.

Asiakirjojen viimeistely tehdään aina kiinteistölakimiehen avustuksella, mikä varmistaa kaikille osapuolille parhaan ja turvallisen lopputuloksen.

Lue lisääTutustu myytäviin toimitiloihimme
KYSY

Neuvonanto

Toimitiloihin liittyy usein runsaasti juridisia, taloudellisia ja teknisiä seikkoja, joiden turvalliseen selvittämiseen kannattaa käyttää ammattilaista. Yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota laaja-alaista palvelua aina kiinteistöjohtamiseen saakka.

Lue lisää