Skip to main content

Rahtitie 1, 01530 Vantaa

Tuotantotila
7 000 m²

Vuokrataan 7000m2 logistiikka-/varastotilaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta Avia Cargon toimisto -ja rahtiterminaalissa. Tilan korkeus on 9m ja lattiakantavuus 10–20 KN/m². Pilarijako 10 x 20 m. Useita nosto-ovia, toimivat lastaus/purkualueet ja mahdollisuus airside-yhteyteen. Tarvittaessa tila on myös jaettavissa pienemmiksi osiksi / useammalle käyttäjälle. Rakennuksessa on lämmin pysäköintihalli ja vuokrattavat saunatilat. Viereisen Avia Wing ( ent. Airside Center) rakennuksen kokoushuoneet varattavissa.

Avia Cargon toimisto- ja rahtiterminaalissa on tarjolla toimivaa ja muuntojoustavaa tilaa erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Osaltaan monipuolisia käyttömahdollisuuksia lisäävät kiinteistöön 100-paikkainen autohalli ja laajat piha-alueet, joita voidaan hyödyntää liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Rakennuksen toiminnot voidaan jakaa kolmeen ryhmään: kellarin aputilat, ensimmäisen kerroksen logistiikka- ja varastotilat ja ylempien kerrosten toimistot. Kellaritiloja on mahdollista hyödyntää joko toiminnan aputiloina tai varastointikäytössä. Ensimmäisen kerroksen logistiikkatilat mahdollistavat perinteisen logistiikan lisäksi myös lentologistiikkatoiminnot, sillä rakennuksen toinen seinä sijaitsee kiinni asematasossa. Toimistotilat on mahdollista räätälöidä monipuoliseksi kokonaisuudeksi joko yhdelle tai useammalle käyttäjälle.

Kysy lisää Jouko Raitanen Helsinki puh. 0504695444

Perustiedot

Kohdenumero: 8035
Osoite: Rahtitie 1, 01530 Vantaa
Maakunta: Uusimaa
Pinta-ala: 7 000 m²
Uudisrakennus: Ei

Tilojen varustus

Parveke: Ei

Kysy lisää tästä kohteesta

Jouko Raitanen
Jouko Raitanen jouko.raitanen@rhg.fi 050 469 5444