Skip to main content

Varusmestarintie 35, 20360 Turku

Tuotantotila
3 500 m²

Uudet, täysin käyttäjän toiveiden mukaan räätälöitävissä olevat toimitilat loistavalta sijainnilta Kehätien varrelta.
Usein markkinoilta ei löydy tarpeita vastaavia toimitiloja tai joudut maksamaan vanhoissa tiloissa tarpeettomista neliöistä. Uuden tilan neliökustannus saattaa olla olemassa olevia tiloja korkeampi, mutta tilojen toimivuus ja tehokkuus on uudessa rakennuksessa mietitty täysin käyttäjän tarpeiden mukaan.

Varusmestarintien ja Tiemestarinkadun kulmaan sijoittuvalle tontille on mahdollista rakentaa noin 3500 m2 toimitilarakennus. Myös pienemmät rakennukset ovat mahdollisia. Tontilta on esteetön näkyvyys Kehätielle. Tällä sijainnilla saat yrityksellesi myös hyvän näkyvyyden. Viereisillä tonteilla uusia tai rakenteilla olevia toimitiloja, joissa käyttäjinä valtakunnallisia toimijoita.

Kaava mahdollistaa monipuolisen toimitilarakentamisen tälle sijainnille. Tontille voidaan rakentaa tuotantotilaa-, varastoa tai vaikka toimiston-, varaston- ja tuotantotilan yhdistelmiä. Rakennuspaikka on mahdollista valita kahdesta tontista, joiden pinta-alat ovat 1,1 ja 0,7 hehtaaria.

Kulkuyhteydet ovat Kehätien ja Tampereen moottoritien läheisyyden ansiosta loistavat. Turun keskustaan matkaa vain kuusi kilometriä.
Kysy myös muita sijaintivaihtoehtoja Turun alueelta. Rakennuspaikkoja löytyy muun muassa Urusvuoren teollisuusalueelta ja Skanssin yritysalueelta.

Lisätietoja uudisrakennuksesta saa:
Toimitilavälitys RHG Oy
juho.viljanen@rhg.fi
040 741 7522

Perustiedot

Kohdenumero: 11081
Osoite: Varusmestarintie 35, 20360 Turku
Maakunta: Varsinais-Suomi
Huoneiden kuvaus: Uusi toimitila
Pinta-ala: 3 500 m²
Rakennusvuosi: 2024
Uudisrakennus: Ei

Tilojen varustus

Keittiö: Tilat rakennetaan asiakkaan tarpeiden mukaan.
Muu pinta-ala (kuvaus): Pinta-ala tarpeen mukaan 1000 - 3500 m2
Sauna: Ei saunaa
Parveke: Ei

Lisätiedot

Kaavoitus: Asemakaava
Energiatodistus: ei

Kysy lisää tästä kohteesta

Juho Viljanen
Juho Viljanen LKV juho.viljanen@rhg.fi 040 741 7522