Skip to main content

Porthaninkatu 3–5, 20500 Turku

Toimistotila
452 m²

Vuokrattavana 4.krs toimistotiloja uudiskohteesta Astra-kampuksella, osoitteessa Porthaninkatu 3–5, Turku. Loistava sijainti historiallisessa ympäristössä ja palvelut kävelymatkan päässä Turun keskustassa.
Toimistotilat sijaitsevat rakennuksen 4. kerroksessa, kerroksen pinta-ala on 1 017,5m2. Vuokrattavissa on koko kerros tai 451,5m2 ja 566m2 osissa. Tilat ovat vielä tässä vaiheessa muokattavissa vuokralaisten tarpeiden mukaan.
Kiinteistön valmistuminen on suunniteltu lokakuulle 2025.
Astra-kampus sijaitsee Turun yliopiston kampusalueen ytimessä. Taloon tulee yhteiskunta- ja kauppatieteilijöiden lisäksi suurin osa Åbo Akademin yliopistopalveluiden toiminnoista ja myös ravintola.
Vastuullisuus on ollut rakennusprosessin ydinasia. Hankkeen tavoitteena on saavuttaa neljän tähden RTS-sertifikaatti. RTS on suomalainen ympäristösertifiointijärjestelmä, joka ottaa parhaiten huomioon kiinteistöjen kotimaiset erityispiirteet, vastuullisuuden ja kestävän rakentamisen tavoitteet. Myös hiilijalanjälki minimoidaan rakentamisen aikana, ja alihankkijoiden on sitouduttava hiilineutraaleihin suunnitelmiin.

Kysy lisätietoja

Lisää toimistotiloja www.rhg.fi

Perustiedot

Kohdenumero: 11316
Osoite: Porthaninkatu 3–5, 20500 Turku
Maakunta: Varsinais-Suomi
Pinta-ala: 452 m²
Uudisrakennus: Ei

Tilojen varustus

Sauna: Ei saunaa
Parveke: Ei

Lisätiedot

Energiatodistus: ei

Kysy lisää tästä kohteesta

Tony Rosenblad
Tony Rosenblad Hallituksen puheenjohtaja tony.rosenblad@rhg.fi +358 50 551 5375