Skip to main content

Merilinja 12, 20101 Turku

Tuotantotila
9 000 m²

Turun Blue Industry Park on Euroopan johtava meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymä, joka rakentuu Turun telakka-alueen ympäristöön keskeiselle sijainnille. Alueelle rakennetaan 9 000 m² logistiikkakiinteistö asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

BIP Logistiikka on suunniteltu paljon tilaa vievän varastoinnin tai tuotannon tarpeisiin. Rakennuksen pinta-ala on 9 000 m², ja tiloihin on suunniteltu nykyisten vaatimusten mukaisesti noin 12,4 metriä korkeutta. Vaihtoehtoisesti tilat on mahdollista jakaa esimerkiksi 1–4 yritykselle tuotantotilaksi. Kuvakarusellista löydät kaksi esimerkkiä mahdolliseksi tilaratkaisuksi. Tulevan käyttäjän on mahdollista osallistua tilojen suunnitteluun, jolloin tiloista saadaan täysin asiakkaan tarpeita vastaavat.

Alue kokoaa omien alojensa edelläkävijät yhteen ensiluokkaisten logististen yhteyksien äärelle. Jos olet kiinnostunut loistavasta sijainnista ja resurssiviisaudesta, tämä on oikea paikka liiketoiminnallesi.

Alueen rakennushankkeet mahdollistavat paljon tilaa vaativien logistiikkatoimijoiden ja tuotannollisten toimijoiden sijoittumisen Turun alueelle.

Tässä muutamia tärkeitä seikkoja alueelle rakentuvista toimitilahankkeista:
Sijainti: Alue sijaitsee Turun ja Naantalin satamien välittömässä läheisyydessä, mikä mahdollistaa toimivat logistiset yhteydet ja hyvän työvoiman saatavuuden. Turun telakan läheisyys tarjoaa myös synergiaetuja meriklusterin toimijoille ja muille aloille.

Elinkaariviisaus: Rakennukset on suunniteltu elinkaariviisaiksi. Niiden koko elinkaari pyritään tekemään nettopäästöttömäksi. Ylläpitoenergia tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä, kuten maalämmöllä ja aurinkokeräimillä. Tilat rakennetaan LEED-ympäristösertifikaatin tasoisiksi.

Jos olet kiinnostunut tehokkaaksi ja toimivaksi suunnitelluista logistiikka- tai tuotantotiloista, Blue Industry Parkin alue tarjoaa sinulle nykyaikaisia mahdollisuuksia. Lisätietoja saat välittäjältä.

Perustiedot

Kohdenumero: 11325
Osoite: Merilinja 12, 20101 Turku
Maakunta: Varsinais-Suomi
Huoneiden kuvaus: Tuotanto ja varasto
Pinta-ala: 9 000 m²
Rakennusvuosi: 2025
Uudisrakennus: Ei

Tilojen varustus

Sauna: Ei saunaa
Parveke: Ei

Lisätiedot

Kaavoitus: Asemakaava
Lämmitysjärjestelmä: Maalämpö
Energiatodistus: ei

Kysy lisää tästä kohteesta

Juho Viljanen
Juho Viljanen LKV juho.viljanen@rhg.fi 040 741 7522