Skip to main content

Joensuunkatu 7, 24100 Salo

Toimistotila
600 m²

Salon IoT Campuksella kaikki tarpeellinen on saman katon alla. Monipuoliset ja nykyaikaiset toimisto- ja tuotantotilamme sekä tutkimuslaboratoriomme ovat muuttovalmiita, ja tilaa kasvulle on 13 jalkapallokentän verran. Salo IoT Campuksen yhteisö ja kansainväliset verkostot takaavat huippuosaajien tuen kaikissa vaiheissa ideoinnista tuotantoon.

Salon IoT Campus tarjoaa yrityksille alustan toimia muiden yritysten ja yhteistyökumppanien keskellä. Salosta löytyy myös osaajia monen yrityksen rekrytointitarpeisiin.

Salon IoT Campus sijaitsee liikenteellisesti hyvällä paikalla Helsingin ja Turun välissä. Turusta Salon IoT Campus ovelle kulkee junalla ja autolla noin 30 minuutissa ja Helsingistä noin tunnissa. Pysäköintipaikkoja autoille on erittäin hyvin

Kiinteistöistä löytyy tiloja monen alan yrityksille. Muuttovalmiita tiloja on vapaana alkaen 12 m2 toimistosta aina tuhansien neliöiden toimistoihin. Rakennuksissa on useita pääkonttoritason toimistotiloja. Alueelle on mahdollista toteuttaa myös tuotantotiloja. Kampuksella toimii muun muassa Suomen ainoa autojen akkuja valmistava tehdas.

Tilat sopivat esimerkiksi teknologia-alan yrityksille ilman kalliita muutostöitä ja alan yhteistyökumppanit löytyvät saman katon alta.

Salo IoT Campuksen alueella työskentelee ja opiskelee jo tällä hetkellä noin 2 000 henkilöä. Salo IoT Campus tarjoaa yrityksille myös kattavat tukipalvelut kuten aulapalvelun, monipuoliset neuvottelutilat, kuntosalit ja lähes kaikki muut yrityksen tarvitsemat palvelut.

Kysy eri tilavaihtoehtoja ja lisätietoja.

Perustiedot

Kohdenumero: 5109
Osoite: Joensuunkatu 7, 24100 Salo
Maakunta: Varsinais-Suomi
Pinta-ala: 600 m²
Uudisrakennus: Ei

Tilojen varustus

Parveke: Ei

Kysy lisää tästä kohteesta

Juho Viljanen
Juho Viljanen LKV juho.viljanen@rhg.fi 040 741 7522