Skip to main content

Takomotie 1-3, 00380 Helsinki

Toimistotila
481 m²

Vuokrataan Takomotien suuntaan avautuva 481m2 toimistotila, jossa runsaasti ikkunapintaa ensimmäisessä kerroksessa. Remontoidaan vuokralaisen toiveiden mukaan.

Pitäjänmäellä on yli sadan vuoden historia työpaikka-alueena ja täällä painetaan hommia edelleen. Hyvin saavutettava, mutta ydinkeskustan ulkopuolella oleva sijainti mahdollistaa houkuttelevan hinnoittelun tinkimättä tasokkuusesta tai palveluista.

Raide-Jokeri, joka yhdistää Takomo Basen ja Pitäjänmäen entistä tehokkaammin ympäröivään pääkaupunkiseutuun. Löydät sujuvan arjen kaikki palvelut kohteesta ja lähikortteleista roppakaupalla lisää.

Aulapalvelu on paikalla auttamassa vuokralaisia ja vierailijoita aamuseitsemän ja iltakuuden välillä. Täältä saat nopean vastauksen moneen kysymykseen.

Ajanmukaisesti varustellulta kuntosalilta löydät välineet monipuoliseen harjoitteluun ja tilaa on riittävästi. Voit käyttää aikasi treeniin, et laitteisiin jonotteluun.

Tyylikkäät kokoustilat on remontoitu loppuvuonna 2022 ja tarjoavat miellyttävät puitteet kokouksille ja tapaamisille.

Takomon oma lounasravintola Valimo on tunnettu hyvästä ruoastaan ja houkuttelee runsaan määrän lounastajia talon ulkopuoleltakin. Lämpimistä aterioista löytyy aina kasvisvaihtoehto ja salaattibaari tarjoaa kevyemmän vaihtoehdon jokaiselle päivälle.

Ravintola Valimosta kätevästi omiin tai yleisiin kokoustiloihin virkistävät kokoustarjoilut.

Kysy lisää: jouko.raitanen@rhg.fi/0504695444


Perustiedot

Kohdenumero: 11108
Osoite: Takomotie 1-3, 00380 Helsinki
Maakunta: Uusimaa
Pinta-ala: 481 m²
Uudisrakennus: Ei

Tilojen varustus

Sauna: Ei saunaa
Parveke: Ei

Lisätiedot

Energiatodistus: ei

Kysy lisää tästä kohteesta

Jouko Raitanen
Jouko Raitanen jouko.raitanen@rhg.fi 050 469 5444