Skip to main content

Mäkelänkatu 87, 00610 Helsinki

Toimistotila
193 m²

Vuokrataan valoisa neljännen kerroksen 193m2 toimistotila. Tilassa oma kattoterassi ja näkymät Amerinpuistoon. Tilat remontoidaan vuokralaisen toiveiden mukaan.

Asiakkaat tuskin tarvitsevat ohjeita löytääkseen perille, sillä 35 vuotta paikalla seissyt rakennus on kaikille tuttu maamerkki ja logo sen kyljessä takaa näkyvyyden. Käpylä 87:ssa kiinteistön omaan joukkueeseen kuuluvat maailman suurimpiin kalastustarvikevalmistajiin lukeutuva Rapala, kaikkien pyöräilyharrastajien tuntema asiantuntijaliike Velosport, urheilufysioterapiaan erikoistunut FysioNova sekä vuorokauden ympäri tilat kuntoiluun tarjoava Fitness 24/7.

Palveltuja toimistotiloja on tarjolla valtavat määrät, mutta monesti yritykset, jotka eivät koe yrityspuistoja ja niiden lukuisia lisäpalveluja omakseen, joutuvat tyytymään laadultaan heikompiin tiloihin. Käpylä 87 on poikkeus. Täällä tilojen tasosta ei tarvitse tinkiä piiruakaan ja palvelut ovat saatavilla, mutta sinä valitset, mitä niistä haluat käyttää. Lounasravintola, kuntosali, edustussaunatilat, fysioterapeutin palvelut ja lähikauppa ovat käytettävissäsi tai voit järjestää haluamasi palvelut itse.

Kysy lisää: jouko.raitanen@rhg.fi/0504695444

Perustiedot

Kohdenumero: 7208
Osoite: Mäkelänkatu 87, 00610 Helsinki
Maakunta: Uusimaa
Pinta-ala: 193 m²
Uudisrakennus: Ei

Tilojen varustus

Sauna: Ei saunaa
Parveke: Ei

Lisätiedot

Energiatodistus: ei

Kysy lisää tästä kohteesta

Jouko Raitanen
Jouko Raitanen jouko.raitanen@rhg.fi 050 469 5444