Skip to main content

Kaisaniemenkatu 13, 00100 Helsinki

Toimistotila
214 m²

Vuokrataan kahdeksannen ylimmän kerroksen 214m2 toimistotila. Kerrokseen tulee kaksi henkilöhissiä. Toimistilaan on kaksi sisäänkäyntiä A -ja B- portaan kautta. Tilassa on kahdeksan lasitettuja toimistohuonetta sekä yksi isompi toimistohuone, iso neuvottuhuone sekä keittiö jonka yhteyteen saa tehtyä loungetilan. Kaisaniemenkatu 13 on valloittava toimitilakohde loistavalla paikalla Helsingin keskustassa. Vuonna 1929 valmistunutta kolmionmuotoista kiinteistöä voidaan pitää Kaisaniemen maamerkkirakennuksena. Aikakaudelle tyypilliset punatiiliset julkisivut on säilytetty alkuperäisessä asussaan.

Kaisaniemenkadulle on helppo tulla, liikuitpa sitten julkisilla tai omalla autolla. Helsingin yliopiston metroasema on vain parin askeleen päässä, ja ratikka- ja bussipysäkit sijaitsevat myös aivan vieressä. Kulman takana sijaitseva Kluuvin pysäköintihalli palvelee autoilijoita, ja työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkki kiinteistön sisätiloista.

Kaisaniemenkadulla työskennellessä lounasravintoloista ei ole pulaa, sillä keskustan kahvilat ja ravintolat palvelevat muutaman minuutin kävelymatkan säteellä.

Kysy lisää Jouko Raitanen Helsinki puh. 0504695444

Perustiedot

Kohdenumero: 10733
Osoite: Kaisaniemenkatu 13, 00100 Helsinki
Maakunta: Uusimaa
Pinta-ala: 214 m²
Uudisrakennus: Ei

Tilojen varustus

Sauna: Ei saunaa
Parveke: Ei

Lisätiedot

Energiatodistus: ei

Kysy lisää tästä kohteesta

Jouko Raitanen
Jouko Raitanen jouko.raitanen@rhg.fi 050 469 5444