Skip to main content

Keilalahdentie 2-4, 02150 Espoo

Toimistotila
2 000 m²

Vuokrataan Keilalahti Campuksen AB-rakennuksen 6. ja 7. kerroksessa n.2000m2 toimistokokonaisuus, tilat voidaan tarvittaessa myös jakaa. Toimistotilojen yhteydessä on oma kattoterassi, josta avautuu upeat näkymät. Tilat on mahdollista vuokrata myös täysin kalustettuna. Tietoevryn, Fortumin ja Microsoftin Suomen pääkonttorit sijaitsevat tässä näyttävässä kiinteistössä.

Keilalahti Campus sijaitsee Espoon Keilaniemen bisnesalueen ytimessä, liikenteen solmukohdassa Länsimetron varrella. Keilaniemi onkin kasvanut yhdeksi pääkaupunkiseudun vetovoimaisimmista toimistoalueista. Liikenneyhteydet Keilaniemeen paranevat entisestään pikaraitiolinja Raide-Jokerin valmistuessa.

Kiinteistön palvelut ovat kattavat: vuokralaisilla on käytettävissä kolme ravintolaa, kaksi kuntosalia, joogahuone sekä ohjattua ryhmäliikuntaa, sauna ja sosiaalitilat sekä vuokrattava auditorio. Autoilijoille on runsaasti pysäköintitilaa ja työmatkapyöräilijöitä varten on pyöräparkki sekä pyöränhuoltopiste. AB-rakennukselle on myönnetty Very Good -tason BREEAM-ympäristösertifikaatti, joka kertoo pitkäjänteisestä ympäristötyöstä, jota myös kehitetään jatkuvasti kiinteistön ylläpidossa.

Kysy lisää Jouko Raitanen Helsinki puh. 0504695444, jouko.raitanen@rhg.fi.

Perustiedot

Kohdenumero: 10592
Osoite: Keilalahdentie 2-4, 02150 Espoo
Maakunta: Uusimaa
Pinta-ala: 2 000 m²
Uudisrakennus: Ei

Tilojen varustus

Sauna: Ei saunaa
Parveke: Ei

Lisätiedot

Energiatodistus: ei

Kysy lisää tästä kohteesta

Jouko Raitanen
Jouko Raitanen jouko.raitanen@rhg.fi 050 469 5444