Ammattitaitoinen sopimuskumppani

Toimitilavälitys RHG on vuonna 2008 perustettu toimitilavälitykseen ja kiinteistökehittämiseen erikoistunut yritys. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi, Pääkaupunkiseutu, Tampereen seutu ja Lahden seutu. Olemme toimineet markkinoilla menestyksekkäästi palvellen asiakkaita niin suurissa kuin pienissäkin toimitilahankinnoissa.

Toimintatavat

RHG Oy:n henkilöstön ensisijainen tavoite on palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja joustavasti. Vanhoihin kaavoihin jäykistynyt toiminta ei kuulu RHG:n toimintatapoihin. RHG pyrkii löytämään uuden ja menestyksekkään tavan toteuttaa toimintaansa tuloksekkaalla tavalla. Tarkoituksemme on toteuttaa tehtävämme mahdollisimman hyvin ja nopeasti.

RHG markkinoi välitettäviä kohteitaan tehokkaasti suurimmilla toimitiloihin keskittyneillä internetsivuilla. Tärkein markkinointikanava ovat kuitenkin välittäjiemme uransa varrella hankkimat kontaktit.

RHG Oy:n henkilöstö koostuu osaavista ammattilaisista

RHG:n henkilöstö on pitkään alalla toiminutta, laajan kokemuksen omaavaa henkilökuntaa. Kokemusta on toimitilavälityksestä ja laaja-alaisesta kiinteistöalan konsultoinnista.

RHG:n kykenee tarjoamaan monipuolista kiinteistöalan osaamista myös yhteistyökumppaniensa kautta. Yhteistyöverkostoa laajennetaan koko ajan sekä yritysten että yksittäisten toimijoiden suuntaan. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Ota yhteyttä meihin, tarjoamme teille vankkaa kiinteistöalan osaamista!