Juho Viljanen

LKV 🇫🇮
Juho Viljanen

Juho Viljanen

LKV 🇫🇮

Juho Viljanen

Juho on toiminut RHG:n toimitusjohtajana sen perustamisesta lähtien. Toimitilaliiketoiminnan parissa hän on työskennellyt jo vuodesta 2006 alkaen, ja vuosien varrella hankittu vankka kokemus näkyy tänä päivänä niin kohteen kuin asiakkaan tarpeidenkin kokonaisvaltaisena ymmärryksenä. Tätä osaamista Juho hyödyntää asiakkaalle parhaiden ratkaisujen löytämisessä.

Juholla on monipuolista asiantuntemusta toimitilaliiketoiminnasta. Hän on tehnyt töitä kattavasti kaikenkokoisten kohteiden, niin pienempien kuin yli 10 000 m² kokoisten toimitilojen parissa. Juho on ollut kartoittamassa uudiskohteita uusia tiloja etsiville yritykselle avaimet käteen -periaatteella. Hän on myös etsinyt tilavaihtoehtoja valtakunnallisille ketjuille.

Tämän lisäksi Juholla on kokemusta toimitilamanageerauksesta, joten näkemystä toimitilaliiketoiminnasta on kertynyt myös omistajan ja managerin näkökulmasta. Juhon erityisenä kiinnostuksen kohteena on sijoituskiinteistöt.

Yhteistyö Juhon kanssa on joustavaa, sujuvaa ja luotettavaa. Juholle hyvä asiakaskokemus on ensiarvoisen tärkeää ja hän haluaa aina varmistua, että voit asiakkaana olla tyytyväinen saamaasi palveluun.

Ota yhteyttä!