Skip to main content
TOIMITILAKIINTEISTÖT

Toimitilavälitys RHG Oy – sopivat toimitila valtakunnalisesti. Meiltä löydät kattavan valikoiman toimitiloja ympäri maan. Tutustu laajaan valikoimaamme, johon kuuluu noin 3000 vapaata toimitilaa, ja löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tarjoamme monipuolisia hakuvaihtoehtoja, joiden avulla voit rajata hakusi ja löytää juuri etsimäsi tilan helposti ja vaivattomasti. Olemme Suomen johtava toimitilavälittäjä, ja autamme mielellämme sinua löytämään täydellisen toimitilan tarpeisiisi. Aloita hakusi nyt ja löydä unelmiesi toimitila kanssamme!

TUTUSTU JA LÖYDÄ

Uusimmat kohteemme

Annankatu 27
Liiketila, 423 m²
Annankatu 27, 00100 Helsinki
Vuokrataan arvokiinteistössä Kampissa atriumpihalla sijaitseva 423,5m2 liiketila, johon oma sisäänkäynti Eerikinkadulta. Tilassa on kattoikkunat tilan keskiosassa. Kohde sijaitsee näkyvällä paikalla, kävelymatkan päässä Kampin kauppakeskuksesta.

Kysy lisää Jouko Raitanen Helsinki puh. 0504695444
Nuijamiestentie 5 B
Toimistotila, 18 m²
Nuijamiestentie 5 B, 00400 Helsinki
Vuokrataan toimistohuone Pohjois-Haagassa. Tilat on täysin uusittu. Toimistoon kuuluu yhteiskäyttöiset wc:t ja keittiö sekä neuvotteluhuone. Kiinteistö sijaitsee Hämeenlinnanväylän vieressä ja Kehä I:n läheisyydessä. Kiinteistö on loistavalla sijainnilla liikenteellisesti. Pikaratikka 15 pysäkki n 200 m sekä Pohjois-Haagan juna-asema on n. 15 min kävelymatkan päässä. Autopaikkoja on kadulla sekä vuokrapaikkoja kiinteistön pihalla ja autokatoksessa.
324,00 €
Nuppulantie 41
Liiketila, 189 m²
Nuppulantie 41, 21280 Turku
Vuokrattavana 189 m² liiketila osoitteessa Nuppulantie 41, Turku.
Tämä valoisa liiketila sijaitsee Länsikeskuksen välittömässä läheisyydessä. Tila soveltuu monenlaiseen toimintaan, viereisessä liiketilassa toimii tällä hetkellä suosittu lastenkirppis myymälä.
Vuokrattava tila toimii tällä hetkellä yhdistyksen kokoontumistilana, tilan hyväksytty henkilömäärä 25.

Tilan vuokrapyyntö on 1 850 euroa/kk (alv 0%).
Vapautuu 1.8.2024.

Kysy lisätietoja

Voit myös tutustua muihin toimistotiloihin osoitteessa www.rhg.fi.
Palvelumme on tilanhakijalle aina veloitukseton.

Ei lain edellyttämää e-todistusta.
1 850,00 €
Lemminkäisenkatu 50
Toimistotila, 211 m²
Lemminkäisenkatu 50, 20500 Turku
Vuokrattavana 3.krs 211m2 toimistotila Turku High Tech Centre 2:ssa,
osoitteessa Lemminkäisenkatu 50, Turku.


Moderni toimisto, jossa avotilan lisäksi kaksi työhuonetta ja pieni keittiö.

Yhteiset aula- ja wc-tilat naapurihuoneiston kanssa.

Vuokrattavissa nimettyjä autopaikkoja a` 40e/ kk / paikka + alv. Lisäksi pihalla reilusti myös nimeämättömiä paikkoja, jonne voi pysäköidä mikäli ne ovat vapaina.

1.kerroksesta vuokrattavissa varasto-toimistotila tarvittaessa.

Vapautuu sopimuksen muukaan.



Lisää toimistotiloja www.rhg.fi

Ei lain edellyttämää e-todistusta.
Porthaninkatu 3–5
Toimistotila, 566 m²
Porthaninkatu 3–5, 20500 Turku
Vuokrattavana 4.krs toimistotiloja uudiskohteesta Astra-kampuksella, osoitteessa Porthaninkatu 3–5, Turku. Loistava sijainti historiallisessa ympäristössä ja palvelut kävelymatkan päässä Turun keskustassa.
Toimistotilat sijaitsevat rakennuksen 4. kerroksessa, kerroksen pinta-ala on 1 017,5m2. Vuokrattavissa on koko kerros tai 451,5m2 ja 566m2 osissa. Tilat ovat vielä tässä vaiheessa muokattavissa vuokralaisten tarpeiden mukaan.
Kiinteistön valmistuminen on suunniteltu lokakuulle 2025.
Astra-kampus sijaitsee Turun yliopiston kampusalueen ytimessä. Taloon tulee yhteiskunta- ja kauppatieteilijöiden lisäksi suurin osa Åbo Akademin yliopistopalveluiden toiminnoista ja myös ravintola.
Vastuullisuus on ollut rakennusprosessin ydinasia. Hankkeen tavoitteena on saavuttaa neljän tähden RTS-sertifikaatti. RTS on suomalainen ympäristösertifiointijärjestelmä, joka ottaa parhaiten huomioon kiinteistöjen kotimaiset erityispiirteet, vastuullisuuden ja kestävän rakentamisen tavoitteet. Myös hiilijalanjälki minimoidaan rakentamisen aikana, ja alihankkijoiden on sitouduttava hiilineutraaleihin suunnitelmiin.

Kysy lisätietoja

Lisää toimistotiloja www.rhg.fi
Tuotekatu 8
Liiketila, 275 m²
Tuotekatu 8, 20200 Raisio
Erinomaiselta sijainnilta Raision Haunisten alueelta vapautuva vapautuva toimitila, joka soveltuu muun muassa autoliikkeeksi, autokorjaamoksi tai autojen fiksaukseen.

Tiloihin johtaa kolme hieman alle 3 metriä korkeaa nosto-ovea. Tiloissa on erillinen pesuhalli ja pieni toimistotila.

Tilaan kuuluu oma aidattu piha.

Vuokra-aika vähintään 1 vuosi. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Vuokra 2750 €/kk + alv, sähkö ja vesi.
2 750,00 €

Olitpa sitten etsimässä pientä toimistotilaa, suurempaa liiketilaa tai tarvitset apua muissa liike- ja toimitila-asioissa, Toimitilavälitys RHG Oy tarjoaa valtakunnallisesti ammattitaitoista palvelua ja vankkaa kiinteistöalan osaamista. Meiltä löydät ratkaisut kaikenlaisiin tilatarpeisiin. Ota yhteyttä, niin autamme teitä sopivan tilan löytämisessä ja muihin tarpeisiinne liittyvissä asioissa – missä päin Suomea tahansa.

HAE KAUPUNGEITTAIN

Kaupunkikohtaiset toimitilat ja palvelualueemme

Turku / Varsinais-Suomi

Helsinki / Uusimaa

Tampere / Pirkanmaa

Lahti / Häme

MEISTÄ

Toimitilavälitys RHG Oy on Suomen johtava asiantuntijayritys toimitilakiinteistöjen välityksessä

Meiltä löydät valtakunnallisesti laajan valikoiman – yli 2000 välitettävää toimitilaa eri puolilta maata. Olipa kyseessä sitten toimisto-, liike- tai muut toimitilatarpeet, autamme sinua löytämään tiloille käyttäjän mahdollisimman tehokkaasti. Ota yhteyttä ja hyödynnä vankka kokemuksemme toimitila kysymyksissä.

Lue lisää meistä

2008

- perustamisvuosi

3000

toimitilaa saatavilla

15

vuoden kokemuksella