Skip to main content

Peltokatu 34, 33100 Tampere

Toimistotila
454 m²

Loppuvuodesta 2023 valmistuu rautatieaseman läheisyyteen moderni toimistotalo jossa on vuokrattavia tiloja n. 11.000 m2. Tilojen varaaminen on jo alkanut ja tilat räätälöidään käyttäjän tarpeiden mukaan. Kokonaisuus koostuu kolmesta toisiinsa saumattomasti yhdistyvästä toimistotornista ja tarvittaessa yrityksen monet erilaiset toiminnot saadaan sulavasti liitettyä yhteen.

Tilakoot vaihtelevat 227 - 5000 m2 välillä ja korkeimmillaan tilat on mahdollista saada 8. kerroksesta. Toimi nopeasti - paikallinen pörssiyhtiö on jo varannut tilat pääkonttorilleen.

Toteutettavat tilat vastaavat nykyaikaa käyttäjien monet tarpeet huomioiden. Alimpaan kerrokseen tulee autohalli, n. 300 pyörän pyöräparkki ja vuokralaisia varten löytyy peseytymis- ja pukeutumistilat. Juna-asema, ratikkapysäkki ja bussipysäkki sijaitsevat kävelymatkan päässä. Luonnollisesti keskeisen sijaintinsa ansiosta palveluita on runsaasti lähistöllä.

Jo rakennusvaiheessa kohteelle haetaan LEED®-ympäristösertifikaattia ja valmistuttuaan rakennukselle haetaan Well Core -sertifiointia. Well on kolmannen osapuolen myöntämä sertifikaatti, jolla voidaan osoittaa, että tilankäyttäjien hyvinvointi on huomioitu. Well-sertifioinnissa tarkasteltavia asioita ovat esim. ilmanlaatu, valaistus, akustiikka, liikkuminen, mukavuus ja mielen hyvinvointi. Liiketoiminnan tukipalveluissa tukeudutaan internetin alati kehittyviin palvelualustoihin.

Lisätiedot: 045 610 2752 tai mikko.wallgren@rhg.fi

Perustiedot

Kohdenumero: 7800
Osoite: Peltokatu 34, 33100 Tampere
Maakunta: Pirkanmaa
Pinta-ala: 454 m²
Uudisrakennus: Ei

Tilojen varustus

Sauna: Ei saunaa
Parveke: Ei

Lisätiedot

Energiatodistus: ei

Kysy lisää tästä kohteesta

Mikko Wallgren
Mikko Wallgren Työntekijä mikko.wallgren@rhg.fi 045 6102 752