Skip to main content

Hietakummuntie 19, 00700 Helsinki

Liiketila
760 m²

Vuokrataan n. 760m2 katutason avotilaa loistavalla sijainnilla Helsingin Malmilla. Tila soveltuu esim. myymäläksi, työtilaksi, liikuntatilaksi tai varastoksi. Valmista asiakasvirtaa tuovat kohteen vieressä olevat ostoskeskus Malmin Nova sekä kulttuurikeskus Malmitalo.

Toimitilassa on keittiö sekä kaksi pukuhuonetta, joissa kummassakin on suihku sekä kaksi wc:tä. Kohteessa on myös kaksi toimisto/sosiaalitilaa, lastauslaituri ja kaksi holvia. Tilan vapaa korkeus on korkeampaa aulatilaa ja erillistä varastohuonetta lukuunottamatta n.2,45m.

Tila on jaettavissa pienempiin osiin ja se soveltuu hyvin useammalle käyttäjälle sillä sinne on kuusi sisäänkäyntiä kiinteistön julkisivulta.

Lämmitysmuoto on kaukolämpö, jonka jakelu tapahtuu tuloilman lämmityksellä sekä vesikiertopattereilla. Tilassa on myös kaksi ilmalämpöpumppua.

Julkiset yhteydet ovat hyvät, Kehä I, Lahdenväylä sekä Kehä III läheisyys mahdollistaa hyvän saavutettavuuden omalla autolla. Autopaikkoja on runsaasti kiinteistön piha-alueella. Malmin juna-asemalle on vain 200 metrin matka ja useat bussilinjat pysähtyvät kohteen viereen.

Vuokralaisten arkea helpottavat lähialueen ravintolat, ruokakaupat ja liikuntapalvelut. 

Kysy lisää: jouko.raitanen@rhg.fi/0504695444

Perustiedot

Kohdenumero: 7259
Osoite: Hietakummuntie 19, 00700 Helsinki
Maakunta: Uusimaa
Pinta-ala: 760 m²
Uudisrakennus: Ei

Tilojen varustus

Sauna: Ei saunaa
Parveke: Ei

Lisätiedot

Energiatodistus: ei

Kysy lisää tästä kohteesta

Jouko Raitanen
Jouko Raitanen jouko.raitanen@rhg.fi 050 469 5444