Etsimme uusia toimitilavälittäjiä

Etsimme uusia toimitilavälittäjiä kokoaikaiseen työhön Tampereelle, Helsinkiin ja Lahteen. Muutkin paikkakunnat ovat mahdollisia. Voit olla joko alalle hakeutuva uusi kyky tai välitystyöstä jo kokemusta hankkinut osaaja.  

Saat hoidettavaksesi valmiita toimeksiantoja, ja lisäksi toivomme aktiivista otetta uusien toimeksiantojen hankkimiseen. Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat vakuutusyhtiöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, yksityiset kiinteistösijoittajat ja julkishallinto.  

Onnistuminen tehtävässä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, vankkaa myynnillistä otetta sekä vahvaa motivaatiota alalle. Jos sinulla on kova tuloksentekonälkä, hae meille! 

Mitä tarjoamme? 

Olemme keskisuuri välitystoimija, joten meillä työskentely on joustavaa ja asiat hoidetaan eteenpäin sujuvasti. Meiltä saat alan vahvimman taustatuen: oma kiinteistölakimiehemme toimii apunasi kaikissa kaupoissa. Lisäksi tarjoamme alan parhaan palkkauksen.  

Keskustelemme mielellämme palkkausmalleista kanssasi. Palkitsemme sitoutuneen hyvän tuloksen tekijän myös mahdollisuudella osakkuuteen. 

Toimitilavälitys RHG Oy on vuonna 2008 perustettu, toimivan johdon omistama kiinteistönvälitysliike. Myymme ja vuokraamme toimitiloja Turussa, Helsingissä ja Tampereella sekä tarjoamme kiinteistöihin liittyviä lakipalveluita. Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä seitsemän alan ammattilaista. 

Kysy lisää: 

Tony Rosenblad 050 5515 375 

tony.rosenblad@rhg.fi