Kiinteistöpalvelut

RHG Kiinteistöpalvelut

Toimitilavälitys RHG Oy palvelee kaikissa toimitila-asioissa. Ydinosaamisemme keskittyy toimitilojen vuokranvälitykseen, myyntiin ja kiinteistökehittämiseen.  Laajan yhteistyöverkon kautta palvelemme niin juridisissa kuin taloudellisissa kiinteistöasioissa.

Toimeksiantajiamme ovat pääasiassa vakuutusyhtiöt, kiinteistösijoitusyhtiöt ja yksityiset kiinteistösijoittajat. Tarjoamme palveluita myös julkishallinnolle.

Vuokraus

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa toimitilojen vuokrausasioissa. Etsiessäsi vuokratilaa kannattaa olla yhteydessä meihin. Jos et löydä tarjonnastamme sopivaa kohdetta, kannattaa siitä huolimatta olla yhteydessä. Kartoitamme jatkuvasti toimialueemme uuden toimitilatarjonnan. Hoidamme ammattitaidolla koko vuokrausprosessin vuokralaisen selvityksestä aina sopimusasiakirjoihin saakka. Lakipalvelut auttaa vuokrasopimustekstin laatimisessa myös erillisenä toimeksiantona.

Tutustu vuokrakohteisiin >>

Myynti

Hoidamme toimitilojen koko myyntiprosessin ammattitaidolla. Palvelu kattaa kaikki kauppaprosessiin liittyvät tehtävät hintatason määrityksestä kauppakirjoihin saakka. Markkinoimme kohteita ensisijaisesti laajalle asiakaskunnallemme ja tapauskohtaisesti kohteelle parhaiten soveltuvalla tavalla näkyvimmissä toimitilaportaaleissa. Asiakirjojen viimeistely tehdään aina kiinteistölakimiehen avustuksella, mikä varmistaa kaikille osapuolille parhaan ja turvallisen lopputuloksen.

Suuri osa myyntikohteistamme ei välttämättä näy sivuillamme, joten ota yhteyttä niin kartoitamme alueen tarjonnasta sopivimmat tilat. Kohteidemme joukossa on myös jatkuvasti vaihtuva valikoima sijoittajille suunnattuja toimitilakiinteistöjä. Autamme mielellämme löytämään parhaan mahdollisen tuottokohteen sijoittajan vaatimusten mukaan.

Tutustu myyntikohteisiin >>

Kiinteistökehitys

Kiinteistökehitys on jatkuvasti kasvava kiinteistöliiketoiminnan osa-alue. Kiinteistökehityksellä tarkoitetaan esimerkiksi raakamaan jalostamista tulevan käyttäjän tarpeisiin ja  kiinteistön käyttötarkoituksen muuttamista.

Neuvonanto

Toimitiloihin liittyy usein runsaasti juridisia, taloudellisia ja teknisiä seikkoja, joiden turvalliseen selvittämiseen kannattaa käyttää ammattilaista. Yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota laaja-alaista palvelua aina kiinteistöjohtamiseen saakka.